På StayFriends.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om kakor? x

Sverigepil nedåt

Teamet bakom StayFriends

Michel Lindenberg
Född 1964, är verkställande direktör för StayFriends GmbH Tyskland. Han grundade företaget 2002 med bas i Erlangen och Berlin. Över 400 000 svenskar drar nytta av möjligheten att ta reda på vad deras gamla klasskamrater gör idag. Redan 2004 sålde han StayFriends GmbH till det amerikanska företaget Classmates Online Inc., som samma år köptes av United Online Inc. (Woodland Hills, Kalifornien). Michel Lindenberg var 2002 CTO för investment-research webbplatsen Yeald. Fram till 2002 ledde han det börsnoterade företaget WWL Internet AG med huvudkontor i Nürnberg. Tillsammans med ett par andra personer grundade han 1995 företaget och gjorde det till en av Tysklands största Internettjänster. Michel Lindenberg är civilingenjör i datateknik och läste på Friedrich-Alexander-universitet i Erlangen.

Oliver Thiel
Född 1977, är en av StayFriends grundare. Som Vice President, Marketing Operations leder han avdelningarna Ad Sales, Business Intelligence, eCommerce, E-mail Marketing, Kundtjänst och Product Marketing. Fram till 2002 var han anställd i försäljningsavdelningen hos Deutsche Bank AG. Parallellt började han på civilingenjörsprogrammet i ekonomi på Tekniska universitetet i Berlin. Under sitt arbete hos Deutsche Bank AG läste han på yrkesakademien i Berlin och tog examen som ekonom.

Steffen Schroth
Född 1979. Har studerat rättsvetenskap i Berlin och Potsdam och avslutade sin praktik i Lübeck och Hamburg. Som Legal & Human Resources Manager är Steffen ansvarig för personal och rätt. Sedan 2011 ansvarar han även för PR. Hans huvudsakliga intresse är IT- och telekomrätt, arbetsrätt och anställningsskydd.